fbpx

Referenssit

Referenssejämme ovat mm.

 • Suomen Kuntaliiton Kuntamarkkinat
 • Tehy ry:n Parasta aikaa -vanhustyötapahtuma
 • Talentia ry:n Sosiaalialan asiantuntijapäivät
 • Mielenterveyden keskusliiton Mielenterveysmessut
 • MHY-päivät ja muut metsäalan tapahtumat
 • yritysten tilaamat tapahtumat ja koulutusmatkat niin Suomeen kuin ulkomaillekin
 • vanhustyön ja varhaiskasvatuksen koulutustapahtumat eri puolilla Suomea yhteistyössä kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa.

Varhaiskasvattaja- ja kehittyvä vanhustyö -tapahtumien osallistujapalautteita löydät sivuilta

www.varhaiskasvattaja.fi

www.kehittyvavanhustyo.fi

Kävijöiden ja näytteilleasettajien palautteita Virtuaalialustasta

Osallistujat:

 • Kaikki sujui erittäin hienosti, oli selkeää ja helppoa!!!
 • Messut olivat toimivampi kokonaisuus kuin etukäteen ajattelin. Virtuaalinen messutila oli kiva ja aulasta löysi hyvin eri saleihin tai näyttelyyn
 • Graafinen ilme, kuten eri salit, oli erinomaisen selkeä. Kuin oikeassa tapahtumassa, mutta etänä!
 • Ei mitään ongelmia, kaikki sujui. Etukäteisinfo oli hyvä ja tärkeä, samoin ohjesivu selkeä. Sivuston visuaalinen ilme oli hieno.
 • Erinomaisen helppoa ja loogista. Osallistun mielelläni toistekin etänä!
 • Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen päivien antiin ja toimivuuteen, tällaisiin virtuaalitapahtumiin on ilo osallistua! Vastaavanlaisia toteutuksia toivon lisää!
 • Kiitos digialustasta! Olen erittäin vaikuttunut!
 • Digitaalinen messujen toteutus oli mielettömän hieno ja toimiva! Kiitos! 🙂 Tätähän ei kysytty mutta halusin kertoa.
 • Näppärä tuo esitteiden lähettäminen omaan salkkuun!
 • Yllättävän hyvin toimivat järjestelyt, en muista aiemmin osallistuneeni yhteenkään etätapahtumaan, jossa olisi ollut näin vähän teknisiä pulmia.
 • Alusta toimi hyvin ja tykkäsin myös visuaalisesta toteutuksesta. Yllätyin positiivisesti!

Näytteilleasettajat:

 • Globexin asiakaspalvelu oli koko ajan nopeaa ja ystävällistä. Kaikkiin kysymyksiin sai heti vastauksen ja kaikki toimi näppärästi. Kiitos!
 • Nyt kun meillä on vertailukohtana toiset virtuaalimessut, näyttäytyy teidän rakentamanne alusta vielä parempana. Osasto on todella virtuaaliosasto eikä vain nettisivu. Messutunnelmaa olette hyvin tavoittaneet tällä virtuaalitoteutuksellakin.

Alustalla toteutettuja tapahtumia:

Mielenterveysmessut 2021

Mielenterveysmessut järjestettiin vuoden 2021 marraskuussa toista kertaa verkossa, VirtualExpo-alustalla yhteistyössä Globexin kanssa. Yhteistyömme toimi jälleen erinomaisesti, ja tulos yllätti: messukävijöitä oli jopa hieman enemmän kuin Helsingissä paikan päällä järjestetyillä Mielenterveysmessuilla perinteisesti on ollut. Erityistä kiitosta messukävijät antavat visuaalisesta näkymästä, joka muistuttaa enemmän tuttuja messuhalleja kuin jo liiankin tutuksi käyneitä verkkosivuja.

Sirkku Immonen

Viestintäpäällikkö

Mielenterveyden keskusliitto


Kasvun ja oppimisen tuen päivät 2021 ylittivät odotukset

Päätimme pitää vuoden 2021 Kasvun ja oppimisen tuen päivät Globexin alustalla, ja toteutus onnistui jopa yli odotustemme! Etenkin visuaalisesti näyttävä alusta sekä helppokäyttöisyys nousivat osallistujilta saamissamme palautteissa:

”Loistavaa tämä uusi alusta, ihan kuin olisi ollut paikalla.”

”Kaikki sujui erinomaisesti ja alusta, missä koulutus järjestettiin, osoittautui erittäin käytännölliseksi.”

”Kiitos Globexille todella kätevästä ja visuaalisesti hienosta alustasta!”

Kasvun ja oppimisen tuen päivät järjestettiin yhteistyössä aluehallintovirastojen, oppimis- ja ohjauskeskus Valterin, ammattiopisto Luovin sekä alueellisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Linda Mård, suunnittelija, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto


"EPT-verkosto ja EHYT ry järjestivät Päihdepäivät 19.-20.5. yhteistyössä Globex Oy:n kanssa. Valitsimme Globexin tarjoaman virtuaalialustan sen visuaalisen ulkonäön ja messuosastojen monitoiminnallisuuden takia. Yhteistyö Globexin kanssa oli sujuvaa. Alustaan liittyviin kysymyksiin sai aina nopeasti vastausta ja suunnittelukokouksia pystyimme järjestämään usein, myös lyhyellä varoitusajalla.

Osallistujapalautteiden mukaan alusta oli helppokäyttöinen ja hienon näköinen. Osallistujien mukaan Päihdepäivien virtuaalialustan infosta sai tarvittaessa nopeasti apua teknisiin pulmiin. Messukassia kiiteltiin kovasti ja kaiken kaikkiaan hyvästä messutunnelmasta koko tapahtuman aikana."

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto. Päihdepäivien vuoden 2021 yhteistyökumppani oli MIELI ry.

"Järjestimme Surukonferenssin virtuaalisena yhteistyössä Globex Oy:n kanssa huhtikuussa 2021. Globexin kanssa yhteistyö oli sujuvaa ja yhteisiä suunnittelupalavereja pidettiin riittävästi ennen konferenssia. Globexin työntekijät vastasivat kysymyksiimme nopeasti ja auttoivat teknisissä asioissa konferenssin aikana. Surukonferenssin osallistujat antoivat hyvää palautetta virtuaalisesta alustasta. Se loi surukonferenssiin mukavasti messutunnelmaa."

Surukonferenssin järjestäjät;

Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry, KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry, MIELI Suomen Mielenterveys ry, Nuoret Lesket ry, Surunauha ry – itsemurhan tehneiden läheiset, Tampereen yliopisto Yhteiskuntatieteiden tiedekunta, Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura Ry

"Valitsimme Globexin tapahtuma-alustan, sillä sen visuaalisuus ja vaikutelma live-tapahtumasta puhutteli meitä. Saimme kuvituksen avulla tapahtuma-alustaan näkyville myös kumppanikaupunkimme. Osallistujapalautteen mukaan alusta oli selkeä ja helppo käyttää, sekä hauska, kun ihmiset luentosalissa ja aulassa toivat livetapahtuman tunnelmaa."

Outi Majanen,erityisasiantuntija,SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry


"Vuoden 2021 Sosiaalialan asiantuntijapäivät tuotettiin Globex Oy:n tapahtuma-alustalla virtuaalisesti. Saimme kiitosta tapahtumaan osallistuneilta siitä, kuinka helppoa ja innostavaa tapahtumaan osallistuminen oli virtuaalisesti, ilman matkustamista. Tekniikka toimi moitteettomasti ja Globexin kanssa sovitut aikataulut pitivät hyvin. Uskon, että hybridtapahtumat ovat tulleet jäädäkseen ja voinkin lämpimästi suositella tätä tapahtuma-alustaa erilaisten tilaisuuksien järjestämisessä."

Anu Hall, toimistopalvelupäällikkö, Talentia ry


”Toteutimme APTEEKKARI 2020 -tapahtuman Globexin tapahtuma-alustalla marraskuussa. Tapahtumassa oli kaikkiaan liki 800 kävijää ja liki 30 näytteilleasettajaa. Nopeasta tuotantoaikataulusta huolimatta toteutus onnistui erinomaisesti ja niin kävijät kuin näytteilleasettajat olivat pääosin tyytyväisiä tapahtuman toteutukseen. Erityisesti toteutuksen visuaalisuutta ja messutunnelmaa kiiteltiin. Yhteistyö Globexin kanssa oli sujuvaa ja tehokasta. Voin lämpimästi suositella tapahtuma-alustaa muillekin tapahtumatuottajille.”

Erkki Kostiainen,viestintäjohtaja, Suomen Apteekkariliitto


"Mielenterveyden keskusliitto joutui siirtämään suositut Mielenterveysmessut verkkoon syksyllä 2020, ja tapahtuma-alustaksi valikoitui pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Globexin VirtualExpo. Täytyy myöntää, että kaikkien aikojen ensimmäisten verkkomessujen rakentaminen verraten nopealla aikataululla jännitti etukäteen kovasti! Toteutus sujui kuitenkin hyvässä yhteishengessä, ja lopputulos täytti odotuksemme ja osittain jopa ylitti ne. Samalla saimme paljon uusia kehittämisideoita tulevia messuja varten."

Sirkku Immonen, viestintäpäällikkö, Mielenterveyden keskusliitto


Varhaiskasvattaja Verkossa 11.-17.1.2021, 1.-6.6.2021 sekä 19.-26.11.2021

Kävijäpalautetta tapahtumasta:"Järjestelyt sujuivat erinomaisesti. Ohjelmisto oli hyvin monipuolista ja laadukasta, joka antoi eväitä myös töihin. Osallistun mielelläni tulevaisuudessakin virtuaalimessuihin. Kiitos messujen järjestäjille ja esiintyjille.""Mikäpäs olisi ollut paremmin myös työhyvinvointia tukevaa kuin se että ei tarvinnut käyttää matkantekoon kahta lisätuntia vaan sai istua lempituolissa tukka sekaisin, villasukat jalassa, takkatuli ja lempiherkut vieressä ja paneutua hyvien luennoitsijoiden antiin. Tykkäsin tosi paljon ja toivon että pääsen osallistumaan näin toisenkin kerran! Vain entisten työkavereiden näkemistä ja halauksia jäin kaipaamaan, mutta hoidimme ne päivän päätteeksi nekin viestittelyjen kautta =)
Kiitos!!"


Kehittyvä vanhustyö Verkossa 8.-14.2.2021

Kävijäpalautetta tapahtumasta:

"Alusta oli oikein hieno ja toimiva. Luennoitsijat näkyivät hyvin ja kiva, kun välillä kuvakulma muuttui. Heidän esitys myös näkyi hyvin."

"Oli helppoa ja ympäristö oli mukava. Tuli ihan messu fiilis."

"Käyttöopastus oli huolellista, ja tapahtuman järjestäjän Globexin ohjeistukset, tuki ja ystävällinen palvelu jäivät mieleen ja rohkaisi kokeilemaan itselle uutta alustaa. Katsoin tapahtuman ennakko-ohjeistusvideon tallenteena -kiitos siitä!"

"Haluan antaa erityisen positiivista palautetta verkkotapahtuman järjestämisestä ja toimivuudesta sekä visuaalisesta ilmeestä. Oli hienoa havaita, että kerrankin on panostettu siihen, miltä tapahtuma verkossa näyttää. Mielestäni oli hauskaa, että näytöllä oli sisääntuloaula info-pisteineen, ja myös luentosali oli tehty hienosti. Livestream-päivän esiintyjien esitykset näkyivät ja kuuluivat hyvin, niiden toteutuksesta näkyi laatu (ei vain asiantuntijoiden esityssisällöissä vaan myös esitysten ulkoisessa toteutuksessa).Muiden järjestäjätahojen verkkokoulutukset tai -seminaarit, joihin olen osallistunut, ovat olleet laadullisesti paljon heikkotasoisempia."

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram