fbpx

OPINNÄYTETYÖN
OHJAAJAKOULUTUS
- LIVE 2024

Helsinki, Haaga-Helia
to-pe 10.-11.10.2024

ILMOITTAUDU MUKAAN >

KATSO OHJELMA >

Oletko ehkä kaivannut lisää valmiuksia ja varmuutta opinnäytetyön ohjaamiseen?

Oletko kiinnostunut kuulemaan, miten opinnäytetöiden kirjoittamista voisi vielä hieman tehostaa? Entä millaisia erityisen oppimisen haasteita opinnäytetyön ohjaaja voi työssään kohdata? Tai miltä näyttää tekoälyn kehitys lokakuussa 2024 ja miten se voisi heijastua opinnäytetyöskentelyyn? Monet opinnäytetyöt tehdään työelämään ja työelämän tarpeisiin, mutta mitä työelämän edustajat oikeastaan odottavat opinnäytetöiltä? Millainen on ”hyvä” opinnäytetyö heidän näkövinkkelistään? Ja sitten ne ”erilaiset” opinnäytetyöt: niistä puhutaan paljon ja niiden tekemiseen rohkaistaan, mutta millaisia ne oikeastaan ovat? Tule mukaan keskustelemaan! Kirsikkana kakun päällä kuulemme Ben Furmania. Hän lupaa kertoa, mikä on työnilon ylläpitämisen salaisuus.

Paikka ja Aika

Koulutus järjestetään lähikoulutuksena Helsingissä Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun Pasilan kampuksella Pasilan aseman vieressä osoitteessa Ratapihantie 13.

torstai 10.10.2024 klo 12-16:15

perjantai 11.10.2024 klo 8:30-15

Ilmoittaudu tapahtumaan >

Kenelle

Opinnäytetyön ohjaajakoulutus on suunnattu erityisesti ammattikorkeakoulujen henkilöstölle: yliopettajille, lehtoreille, koulutusalavastaaville, viestinnän opettajille ja kaikille muillekin, joita opinnäytetyöskentelyn sujuvoittaminen kiinnostaa.

Kouluttajat ja ohjelma

Koulutuksen pedagoginen vastuuhenkilö on professori Juha T. Hakala.

Juha on kouluttanut satoja opinnäytetyön ohjaajia niin yliopistoissa kuin ammattikorkeakouluissakin. Juha vastasi kymmenen vuoden ajan viivästyneiden opinnäytetöiden ohjausklinikasta (Maisterihautomo), joten hän tietää, missä ovat tyypilliset opinnäytetyöskentelyn kompastuskohdat. Itse hän on ohjannut noin tuhat opinnäytetyötä aina ammattikorkeakoulun opinnäytetöistä yliopistojen väitöskirjoihin saakka.

Katso ohjelma >

Katso hinnat ja ilmoittaudu mukaan >

Koulutusesite

Tutustu koulutukseen tarkemmin >

Koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen

Seminaarin Early Bird -hinta on 350 €+alv/hlö. Vähintään viiden henkilön ryhmät 310 € + alv/hlö. Edullisemmat EB-hinnat voimassa 30.6.2024 saakka. Paikkoja rajoitetusti!

Hinta sisältää kahden päivän seminaarit sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittaudu mukaan >

Tiedustelut

Diane Galbraith, koulutuspäällikkö, Globex Oy puh. +358 (0)40 5584463. Diane(at)globex.fi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram