OPINNÄYTETYÖN OHJAAJAKOULUTUS  – LIVE 2024

Helsinki, Haaga-Helia, to-pe 10.-11.10.2024

Oletko ehkä kaivannut lisää valmiuksia ohjaustyöhön? Oletko kenties kaivannut keskustelua erilaisista opinnäytetöistä, tai oletko kiinnostunut kuulemaan, millaisia ovat tyypillisimmät opinnäytetöiden karikkopaikat? Ehkä sinulla on tieto näistä, mutta oletko varma, kuinka taitava ohjaaja antaa palautetta opinnäytetyöstä, jonka lopen kyllästynyt opiskelija kantaa eteesi ilmoittaen sen olevan valmis, mutta jonka itse näet (jo nopealla vilkaisulla) olevan vasta ”hyvällä alulla”? Entä, kuinka opinnäytetöitä arvioidaan? Millainen työ on laadukas opinnäyte?

Aikataulu

Koulutus järjestetään lähikoulutuksena Helsingissä Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun Pasilan kampuksella

torstai 10.10.2024 klo 12-16

perjantai 11.10.2024 klo 9-15

Kenelle

Opinnäytetyön ohjaajakoulutus on suunnattu erityisesti ammattikorkeakoulujen henkilöstölle: yliopettajille, lehtoreille, koulutusalavastaaville, viestinnän opettajille ja kaikille muillekin, joita opinnäytetyöskentelyn sujuvoittaminen kiinnostaa.

Kouluttajat

Koulutuksen pedagoginen vastuuhenkilö on professori Juha T. Hakala.

Juha on kouluttanut satoja opinnäytetyön ohjaajia niin yliopistoissa kuin ammattikorkeakouluissakin. Juha vastasi kymmenen vuoden ajan viivästyneiden opinnäytetöiden ohjausklinikasta (Maisterihautomo), joten hän tietää, missä ovat tyypilliset opinnäytetyöskentelyn kompastuskohdat. Itse hän on ohjannut noin tuhat opinnäytetyötä aina ammattikorkeakoulun opinnäytetöistä yliopistojen väitöskirjoihin saakka.

Tarkempi ohjelma

Tulossa

Koulutusesite

Tutustu koulutukseen tarkemmin TÄSTÄ >>

Koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen

Tulossa

Tiedustelut

Diane Galbraith, koulutuspäällikkö, Globex Oy puh. +358 (0)40 5584463. Diane(at)globex.fi