Laulun lumoa ja taiteen taikaa – taidelähtöisestä toiminnasta valoa kaamokseen ja iloa oppimiseen

Live-Webinaari ti 8.12.2020 klo 13-15

ILMOITTAUDU >>

Ilmoittaudu mukaan LAULAU OY:n Minna Lappalaisen INNOSTAVAAn Livewebinaariin!

Laulu ja taiteen tekeminen kutsuvat lasta vuorovaikutukseen sekä tekevät oppimisesta elämyksellistä ja innostavaa. Musiikillisen ja taidelähtöisen prosessin siivin opitaan paitsi ilmaisun monia muotoja, myös lukuisia muita perustaitoja kielellisistä taidoista tunne- ja vuorovaikutustaitoihin, motoriikasta matematiikkaan, luonnontieteestä leikkitaitoihin. Yhteiset luovat hetket ja taiteen äärellä jaetut kokemukset jättävät merkityksellisen muistijäljen, mikä siivittää uuden omaksumista ja oppimista. Kun jokainen – niin lapsi kuin aikuinenkin – saa osallistua ja vaikuttaa yhteiseen taideprosessiin omilla taidoillaan ja ilman suorituspaineita, on kokemus kuin kynttilä, takkatuli tai revontulet keskellä kaamosta. 

Toiminnallisessa ja vuorovaikutteisessa kaamoswebinaarissa sytytämme valoja kaamokseen sekä sukellamme musiikilliseen ja taidelähtöiseen seikkailuun laulun, liikkeen, leikin, tarinan ja draaman, piirrosten, soiton ja luovuuden siivin. Yhteisen toiminnallisen prosessin ohessa ja sen kautta pohdimme taidelähtöisen työskentelyn ja taideintegraation mahdollisuuksia lapsen kasvun ja oppimisen tukena.  

Laulun lumoa ja taiteen taikaa -webinaari toimii halutessasi omana itsenäisenä idea- ja inspiraatiokurssina tai vaihtoehtoisesti innostavana Kickoffina Laulu päivässä -verkkovalmennukseen, joka on 10 koulutusjaksosta ja monipuolisesta musiikkimateriaalista koostuva kattava toiminnallinen musiikki- ja taidepedagoginen koulutuskokonaisuus.

Kenelle

Varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimiville ammattilaisille (kuten erityisopettajille sekä puhe- ja toimintaterapeuteille) sekä musiikki- ja taidekasvattajille. 

Kouluttaja

Minna Lappalainen, menetelmäkehittäjä, musiikintekijä, Laulau Oy 

Tutustu tarkemmin kouluttajaan >>

Hinta

Webinaarin hinta on 45 euroa sis.alv (36,29 euroa + alv 24%) / osallistuja. HUOM! Osallistuessasi webinaariin, saat Minnan Laulu Päivässä -verkkokurssista 15% alennuksen  koodilla “MUSA15”! Koodi mainitaan verkkokurssin tilauksen yhteydessä kassalla kohdassa “Kuponkikoodi” tai laskulla maksaville kohdassa “Laskutustiedot”. Katso verkkokurssista lisää verkkokaupastamme TÄÄLTÄ 

Satsaa nyt omaan ja työyhteisösi osaamiseen ja ilmoittaudu heti mukaan! ilmoittautuminen sulkeutuu 7.12.

ILMOITTAUDU >>

Huom! Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisikään osallistumaan 8.12., sillä kaikille ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaarin tallenteeseen!

Koulutus toteutetaan Webinarjam-webinaarialustalla. Pääset mukaan tapahtumaan linkillä, jonka lähetämme sinulle ilmoittautumisen jälkeen ma 7.12. Luentomateriaalit saat käyttöösi webinaarin jälkeen viimeistään ke 9.12.

Ilmoittautuminen on sitova. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuitenkin kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.  Ota yhteyttä sähköpostilla diane(at)globex.fi, jos haluat vaihtaa osallistujaa.