Varhaiskasvatuksen ja lastensuojelun rajapinnalla – kohti toimivampaa yhteistyötä!

Live-Webinaari ke 11.11.2020 klo 13-15

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

PALAUTELOMAKKEELLE >>

LUENTOMATERIAALIT >>

Ilmoittaudu mukaan Jari Sinkkosen, Tiina-Maria Sandeliuksen ja Mikko Hyökin tähdittämään Livewebinaariin!

Kahden tunnin aikana opit mm. miten havaita lapsen hätä – ja miten siihen tulisi puuttua sekä miksi puhuminen on kultaa ja vaikeneminen hopeaa.

Millaista on sellainen lapsen käytös, jonka tulisi herättää huoli aikuisissa? Entä miten ottaa esille vaikeita asioita perheen kanssa? Jari Sinkkosen osuudessa käsitellään joitakin yleisiä lasten tunne-elämän ongelmia ja etsitään keinoja lapsen ja perheen auttamiseksi ja tukemiseksi.

Mikon ja Tiina-Marian osuudessa pohditaan, kuinka tuen antaminen syrjäytymisvaarassa eläville perheille on moniammatillisen työskentelyn lähtökohta, mutta miten ehkäistä yhteistyön sudenkuopat?  Miten yhteistyötä voisi kehittää siten, että myös asiakas kokisi saavansa oikeaa apua oikeaan aikaan? 

Pääset myös esittämään omia kysymyksiäsi, joihin esiintyjät vastaavat webinaarin aikana. Saat myös webinaarin luentomateriaalit käyttöösi jälkikäteen.

Tutustu tarkemmin kouluttajiin >>

Kattavan verkkokoulutuksen hinta on vain 39 € (sis.alv 24 %).

Satsaa nyt omaan ja työyhteisösi osaamiseen ja ilmoittaudu heti mukaan! Tilaa on rajallisesti, joten varmista oma paikkasi pian.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Huom! Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisikään osallistumaan 11.11., sillä kaikille ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaarin tallenteeseen!

Koulutus toteutetaan Webinarjam-webinaarialustalla. Pääset mukaan tapahtumaan linkillä, jonka lähetämme sinulle ilmoittautumisenjälkeen tiistaina 10.11. Luentomateriaalit saat käyttöösi webinaarin jälkeen viimeistään to 12.11.

Ilmoittautuminen on sitova. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuitenkin kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.  Ota yhteyttä sähköpostilla diane(at)globex.fi, jos haluat vaihtaa osallistujaa.