Jari Sinkkonen, LT, lastenpsykiatrian dosentti 

Jari Sinkkonen on lastenpsykiatrian dosentti ja lasten- ja nuorisopsykoterapeutti. Hän on arvostettu lapsuuden asiantuntija ja loistava luennoitsija. Jari on kirjoittanut 12 kirjaa, viimeisin niistä ilmestyi keväällä 2020 nimellä Onnellinen lapsi. Jari on lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden huippuasiantuntija, jonka käytännönläheinen tapa esittää asioita valloittaa kuulijat kerta toisensa jälkeen.

 Tiina-Maria Sandelius, Sosionomi YAMK, Psykoterapeutti, perheterapeutti, business coach, CBT- practitioner  

Kokemus erilaisissa työyhteisöissä ja työtehtävissä on osoittanut minulle, miten pieniä asioita muuttamalla saadaan hyvää ja moniammatillista yhteistyötä aikaiseksi. Olen toiminut varhaiskasvatuksessa, lastensuojelussa ja yritysmaailmassa moninaisissa rooleissa. Kaikissa työtehtävissäni on aina lopulta ollut kysymys ihmisyydestä ja kuulluksi tulemisesta. Olen tukenut perheitä, lapsia ja nuoria niin perus- kuin erityistason palveluissa. Ammattilaisten hyvät ja toimivat käytänteet ovat jääneet työkalupakkiini. Tällä hetkellä toimin päätoimisena yrittäjänä työnohjausten, koulutusten, konsultoinnin sekä psykoterapian parissa, vahvasti tukien tilanteita, joissa tarvitaan erityistason osaamista.  

Mikko HyökkiSosionomi AMK, Psykoterapeutti, perhe- ja pariterapeutti, työnohjaajakoulutuksessa

Olen kolmen lapsen isä, jota ihmisyys ja ihmisten väliset suhteet kiinnostavat kovasti. Elämäni aikana olen saanut kohdata ja työskennellyt monenlaisten lasten ja perheiden kanssa niin koulumaailmassa, urheilun parissa, lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa sekä erikoissairaanhoidossa. Tällä hetkellä työnohjaus, psykoterapiatyö sekä valmennukset täyttävät työkalenterini.  

Kaikki olemme pohjimmiltamme ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Kokemukseni mukaan turvallisessa yhteydessä ja vuorovaikutuksessa todennäköisesti tapahtuu hyviä asioita. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle.