Varhaiskasvatuksen ja lastensuojelun rajapinnalla – kohti toimivampaa yhteistyötä! Webinaaritallenne

45,00  sis. ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): 3135 Osasto:

Kuvaus

KESTO
2 tuntia

SAATAVUUS
Toistaiseksi

HINTA
36,29€ (ALV 0%)

TUOTTEET
Tallenne

KUVAUS
Kahden tunnin aikana opit mm. miten havaita lapsen hätä – ja miten siihen tulisi puuttua sekä miksi puhuminen on kultaa ja vaikeneminen hopeaa.

Millaista on sellainen lapsen käytös, jonka tulisi herättää huoli aikuisissa? Entä miten ottaa esille vaikeita asioita perheen kanssa?

Jari Sinkkosen osuudessa käsitellään joitakin yleisiä lasten tunne-elämän ongelmia ja etsitään keinoja lapsen ja perheen auttamiseksi ja tukemiseksi.

Mikon ja Tiina-Marian osuudessa pohditaan, kuinka tuen antaminen syrjäytymisvaarassa eläville perheille on moniammatillisen työskentelyn lähtökohta, mutta miten ehkäistä yhteistyön sudenkuopat? Miten yhteistyötä voisi kehittää siten, että myös asiakas kokisi saavansa oikeaa apua oikeaan aikaan?

PUHUJAT

Jari Sinkkonen, LT, lastenpsykiatrian dosentti
Jari Sinkkonen on lastenpsykiatrian dosentti ja lasten- ja nuorisopsykoterapeutti. Hän on arvostettu lapsuuden asiantuntija ja loistava luennoitsija. Jari on kirjoittanut 12 kirjaa, viimeisin niistä ilmestyi keväällä 2020 nimellä Onnellinen lapsi. Jari on lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden huippuasiantuntija, jonka käytännönläheinen tapa esittää asioita valloittaa kuulijat kerta toisensa jälkeen.

Tiina-Maria Sandelius, Sosionomi YAMK, Psykoterapeutti, perheterapeutti, business coach, CBT- practitioner
Kokemus erilaisissa työyhteisöissä ja työtehtävissä on osoittanut minulle, miten pieniä asioita muuttamalla saadaan hyvää ja moniammatillista yhteistyötä aikaiseksi. Olen toiminut varhaiskasvatuksessa, lastensuojelussa ja yritysmaailmassa moninaisissa rooleissa. Kaikissa työtehtävissäni on aina lopulta ollut kysymys ihmisyydestä ja kuulluksi tulemisesta. Olen tukenut perheitä, lapsia ja nuoria niin perus- kuin erityistason palveluissa. Ammattilaisten hyvät ja toimivat käytänteet ovat jääneet työkalupakkiini. Tällä hetkellä toimin päätoimisena yrittäjänä työnohjausten, koulutusten, konsultoinnin sekä psykoterapian parissa, vahvasti tukien tilanteita, joissa tarvitaan erityistason osaamista.

Mikko Hyökki, Sosionomi AMK, Psykoterapeutti, perhe- ja pariterapeutti, työnohjaajakoulutuksessa

Olen kolmen lapsen isä, jota ihmisyys ja ihmisten väliset suhteet kiinnostavat kovasti. Elämäni aikana olen saanut kohdata ja työskennellyt monenlaisten lasten ja perheiden kanssa niin koulumaailmassa, urheilun parissa, lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa sekä erikoissairaanhoidossa. Tällä hetkellä työnohjaus, psykoterapiatyö sekä valmennukset täyttävät työkalenterini. Kaikki olemme pohjimmiltamme ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Kokemukseni mukaan turvallisessa yhteydessä ja vuorovaikutuksessa todennäköisesti tapahtuu hyviä asioita. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *