Laulu päivässä – verkkokurssi

79,50 225,00  sis. ALV 24%

10 videokoulutusjaksosta koostuva innostava ja kattava verkkokurssikokonaisuus, joka sisältää paljon erilaisia musiikillisia työtapoja, uusia pedagogisia lauluja sekä käytännönläheisiä ideoita ja vinkkejä laulun ja musiikin hyödyntämiseen lapsen monialaisen oppimisen ja kasvatustyön tukena. Kurssikokonaisuus sisältää myös laulumateriaalin, joka jää osallistujien käyttöön myös kurssijakson päätyttyä. Kurssin voi hankkia yhdelle osallistujalle tai koko työyhteisölle (toimipistelisenssi). Useamman toimipisteen lisensseistä laskemme erillisen tarjouksen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 2999 Osasto:

Kuvaus

 

Miltä Mömmö Mölliäinen näyttää ja millä päällä hän on tänään? Kuinka monta mansikkaa kipossani on? Kännykkäni soi, kukahan siellä soittaa? Millä kulkuvälineellä lähtisimme reissuun ja miten se liikkuu? Entäpä miten saisimme rakennettua tien tai raiteet tuolle kulkuvälineelle? Minkälaisista elementeistä koostuu laulullinen ja lauluun kannustava toimintaympäristö? Miten lähestyä yhtä pientä laulua eri työtavoin ja erilaisista näkökulmista? Kuinka tukea haastavia tilanteita laulun avulla? Miten integroida erilaisia musiikillisia työtapoja osaksi tavoitteellista pedagogista toimintaa?

LAULU tuo paitsi iloa päivään, myös tukee ihanalla tavalla lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja oppimista. Laulu on erinomainen pedagoginen työväline, joka taipuu helposti mitä erilaisimpiin käyttötilanteisiin ja pedagogisiin sisältöihin. Sosiaalisena ja toiminnallisena työskentelymuotona laulu ja sen erilaiset moniaistiset työtavat edistävät lasten vuorovaikutustaitoja, keskittymistä ja laaja-alaista oppimista sekä luovat positiivisen ilmapiirin oppimiselle.

Verkkovalmennuksen sisältö

LAULU PÄIVÄSSÄ -verkkovalmennus on 10 videokoulutusjaksosta koostuva innostava ja kattava ideakurssi, joka sisältää paljon erilaisia musiikillisia työtapoja, uusia pedagogisia lauluja sekä ideoita ja vinkkejä laulun ja musiikin hyödyntämiseen lapsen monialaisen oppimisen tukena. Jokaisessa videojaksossa käsitellään aina yhtä sisällöllistä kokonaisuutta sekä tutkitaan tätä mm. laulaen, leikkien, liikkuen, soittaen, laulupiirtäen, rytmitellen, loruillen ja tarinoiden. Koulutus antaa ideoita lähiopetuksen lisäksi myös laulujen ja musiikin etäopetuskäyttöön.

Lokakuun puoliväliin mennessä verkkovalmennusjaksoja on julkaistu 7 kpl:

 • Jakso 0 Johdanto
 • Jakso 1 Kohtaaminen
 • Jakso 2 Sadonkorjuuta ja salaa oppimista
 • Jakso 3 Pienen laulun ympärillä
 • Jakso 4 Laulu saatavilla
 • Jakso 5 Ihan pihalla ja aivan metsässä
 • Jakso 6 Erilaiset, samanlaiset
 • Jakso 7 Laulan, siis kommunikoin
 • Jakso 8 (ilmestyy vkolla 43)
 • Jakso 9 (ilmestyy vkolla 44)
 • Jakso 10 (ilmestyy vkolla 46)

Loput jaksot ilmestyvät vaiheittain loka-marraskuun aikana (vkot 42-46). Jaksojen keskimääräinen pituus on n. 30-40 min. Verkkovalmennussisällöt ovat 28.2.2021 saakka. Koulutuskokonaisuuteen liittyvät laulut ovat osallistujan käytettävissä myös valmennusjakson päättymisen jälkeen Laulaun nettipohjaisessa materiaalipankissa.

Koulutus antaa rohkeutta, heittäytymisen iloa ja käytännönläheisiä ideoita moniaistiseen musiikilliseen työskentelyyn sekä musiikin käyttöön lapsen kasvun ja oppimisen tukena. Ryhmäkäytön lisäksi toiminnalliset ideat soveltuvat mainiosti myös yksilökäyttöön. Koulutuksen sopiva etenemistahti, lauluharjoitteiden eri näkökulmat sekä helppokäyttöiset laulumateriaalit auttavat osallistujaa ideoiden omaksumisessa ja käyttöönotossa. Olet lämpimästi tervetullut laulamaan, leikkimään, soittamaan ja osallistumaan yhdessä kouluttaja Minnan kanssa!

Kurssista saat mm.

 • ison repullisen helposti toteutettavia ideoita laulun ja musiikin hyödyntämiseen kasvatustyössä
 • paljon uusia lauluja nuotteineen ja audioineen omaan “laululaukkuusi”
 • erilaisia näkökulmia ja työtapoja laulujen hyödyntämiseen
 • inspiraatiota, rohkaisua ja heittäytymisen iloa taidepainotteiseen toimintaan
 • konkreettisia työkaluja kasvatustyön arkeen ja erilaisiin käyttötilanteisiin
 • ymmärrystä laulun ja musiikin käyttömahdollisuuksista lapsen oppimisen ja kokonaisvaltaisen kasvun tukena
 • musiikillisia ideoita niin ryhmä- kuin yksilökäyttöön
 • vinkkejä laulun ja musiikin hyödyntämiseen myös etäopetuksessa ja ulkona
 • musiikillisia ideoita koko lukuvuoteen
 • musiikin systemaattisen käytön kautta laajamittaista hyötyä lasten oppimiselle, ryhmien yhteistoimintaan ja työssäjaksamiseen
 • monipuolisen ja innostavan, ajasta ja paikasta riippumattoman musiikkipainotteisen koulutuskokonaisuuden koko henkilöstölle (yhteisölisenssi)
 • työyhteisön tai pienempien kollegiaalisten ryhmien yhteisiä iloisia musiikillisia kokemuksia videokouluttajan ohjaamana tai vaihtoehtoisesti tutustumista materiaaliin rauhassa omalla ajalla (yhteisölisenssi)

Verkkovalmennuksen kohderyhmät
Verkkovalmennus on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen ammattilaisille, erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimiville ammattilaisille, kuten erityisopettajille sekä puhe- ja toimintaterapeuteille, musiikki- ja taidekasvattajille sekä seurakunnan tai muiden lasten parissa toimivien organisaatioiden perhe- ja lastenohjaajille. Verkkovalmennuksen voi tilata yksittäinen osallistuja, kokonainen toimipiste tai laajempi organisaatio, esim. kunnan varhaiskasvatus.

Kouluttaja
Lastenmusiikintekijä, musiikkikasvatuskouluttaja ja luovien menetelmien kehittäjä Minna Lappalainen, Laulau Oy

Lisenssivaihtoehdot ja käyttöoikeudet
Laulu päivässä -verkkovalmennukseen voi hankkia joko yhden osallistujan lisenssin tai yhteisölisenssin, jonka hinta perustuu toimipisteessä työskentelevän kasvatushenkilöstön määrään. Yhden osallistujan valmennuslisenssissä kurssin laulumateriaalien käyttöoikeus on osallistujalla itsellään. Yhteisölisenssissä kaikki kurssi- ja laulumateriaalit ovat koko toimipisteen henkilöstön käytettävissä. Verkkovalmennuksen käyttöoikeuksia, käyttäjätunnuksia ja materiaaleja ei ole lupa jakaa tai kopioida lisenssin ulkopuolisille henkilöille.

Verkkokurssin videojaksot ovat osallistujien käytössä 28.2.2021 saakka. Kurssiin liittyvä laulumateriaali jää kurssilaisten käyttöön kurssijakson jälkeenkin. Yhteisöllä on mahdollisuus hankkia kurssimateriaaliin myös vuosilisenssi, jolloin kurssi on käytössä jatkossakin, esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytysmateriaalina. Annamme mielellämme lisätietoa tähän liittyen.

Räätälöity lisenssi
Oletko kiinnostunut useamman toimipisteen tai vaikkapa koko kunnan varhaiskasvatuksen kattavasta lisenssistä? Pyydä lisätietoa ja tarjous.

Ohjeet tilaamiseen ja verkkokurssin käyttöönottoon

Lisenssivalinta: Valitse lisenssivaihtoehdoista haluamasi lisenssi (toimipistelisenssi valitaan toimipisteessä työskentelevän kasvatushenkilöstön henkilömäärän mukaan).

Tilaus: Tilaa valitsemasi kurssilisenssi valitsemalla maksutapa ja täyttämällä tarvittavat asiakastiedot. Lähetä tilaus. Saat tilauksesta tilausvahvistusviestin sähköpostiisi.

Käyttäjätunnukset: Saat n. 2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi Laulau Oy:n materiaalipalvelun käyttäjätunnukset sekä kurssikirjeen sähköpostiisi.

Lisätiedot

Lisenssit

1 henkilö, max 7 kasvattajan yhteisölisenssi, 8-15 henkilöä, 16-24 henkilöä, yli 25 henkilöä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *