Riittäisikö kyllin hyvä?

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ
Voit tiedustella peruutuspaikkoja sähköpostitse diane(at)globex.fi

PALAUTELOMAKE >>
LUENTOMATERIAALIT >>
Riittämättömyyden tunteesta ja itsensä piiskaamisesta eheämpään elämään

AJANKOHTA

Osa 1: ke 6.10.2021 klo 14:30-16
Osa 2: ke 13.10.2021 klo 14:30-16

KOHDERYHMÄ

Kaksiosainen webinaarisarja on suunnattu kaikille, jotka haluavat eväitä riittämättömyyden tunteen ja suorituskeskeisyyden selättämiseen

TAVOITE JA SISÄLTÖ

Monia vaivaa liiallinen kiltteys, tunnollisuus ja elämän suorittaminen. Vain täydellinen suoritus riittää. Tunnistatko ehkä itsesi?

  • Onko kuva itsestäsi ollut aina yhtä kuin suorituksesi? Oletko alitajuisesti pelännyt, ettei sinua hyväksytä ilman hyviä suorituksiasi – että et riitä? Vai oletko vain yksinkertaisesti niin intohimoisesti asioihin ja elämään suhtautuva, että omat voimavarat saattavat päästä unohtumaan? Oletko ehkä myös juuri näistä syistä johtuen vaivihkaa ja mukisematta urakoinut varmuuden vuoksi muidenkin työt?
  • Miksi se on näin? Saiko kaikki alkunsa jo lapsena, kun vuosi vuodelta tuli nosteltua reppuun toinen toistaan painavampia kiviä – “kyllä mä pärjään!”.
  • Ja kuka sitä vaatii? Puhutaan huijarisyndroomasta, suorituskeskeisestä yhteiskunnasta, kympintytöistä – uupumisesta.

Ilmoittaudu mukaan vuorovaikutukselliseen webinaarisarjaan, jossa professori ja filosofi Juha T. Hakala sekä kympintyttöyden kokemusasiantuntija, DI, ammatillinen opettaja ja uraohjaaja Hanna Maria Kotovaara pohtivat, millaisista aineksista kutoutuu kyllin hyvä elämä. Webinaarien tavoitteena on syiden ja syyllisten syväluotaamisen sijaan eteenpäin katsova, rennompaan ja voimaannuttavampaan elämänasenteeseen kannustava ajattelutuokio. Webinaarien jälkeen reppusi on toivon mukaan täydempi mutta samalla kevyempi.

Kouluttajat

Juha T. Hakala, professori, filosofi

Hanna Maria Kotovaara, DI, kokemusasiantuntija

Tutustu kouluttajiin tarkemmin TÄÄLLÄ

HINTA

Webinaarisarjan hinta osallistujalle on 95 euroa sis. alv 24% (76,61 euroa alv 0%).

Hinta sisältää kaksi webinaaria sekä Juha T. Hakalan kirjan ”Kohtuuden kirja – Näkökulmia ääriyhteiskuntaan” postitettuna. Kirja postitetaan jälkimmäisen webinaarin jälkeen.


KOHTUUDEN KIRJASTA

Mistä johtuu, että joukossamme on aina vain enemmän ihmisiä, jotka pyrkivät kaikin mahdollisin (ja mahdottomin) keinoin äärimmäiseen tulokseen? Kirjassaan Juha T. Hakala pureutuu äärimmäisyyteen ilmiönä niin yksilöiden kuin yhteiskunnan ja instituutioidenkin tasolla. Hän kertoo, miksi kohtuus kannattaa ja miksi kohtuuttomuus on pahasta. Huolen taustalla on usko siihen, ettei pinnistelevä ihminen voi hyvin. Kirjassa esitetyt todellisen elämän uskomattomat esimerkit ovat kurkistusluukkuja ilmiöön, jonka äärelle lukijat halutaan istuttaa – pohtimaan oman elämänsä rakennusaineksia.


ILMOITTAUTUMINEN

TAPAHTUMA TÄYNNÄ
Voit tiedustella peruutuspaikkoja sähköpostitse diane(at)globex.fi

Huom! Jos olet estynyt osallistumaan webinaareihin, saat niistä tallenteet, jotka ovat katsottavissa 23.10.2021 saakka. Myös puhujien esitysmateriaalit jaamme osallistujille webinaarin jälkeen.

VAPAAEHTOINEN ENNAKKOTEHTÄVÄ

Lähetä etukäteen vastaus ”Miksi ilmoittauduin tähän webinaariin”. Voit vastata kysymykseen nimettömänä TÄLLÄ LOMAKKEELLA>>

Vastauksesi antaa meille välineitä webinaarin sisällön fokusoimiseksi.