KM Kaisa Vuorinen 
Kaisa on luennoinut positiivisesta psykologiasta ja kasvatuksesta 17 maassa yli 10.000 kävijälle. Kaisa on erittäin pidetty kouluttaja, joka saa yleisönsyttymään ja oppimaan. Hän on ollut puhujana Positiivisen psykologian maailman ja Euroopan konferensseissa vuodesta 2014 ja tuo kuulijoille tarjolle uusimman tutkitun tiedon.  

Kaisan tieteellinen tutkimus keskittyy lasten ja nuorten hyvinvointiin erityisesti vahvuuksien näkökulmasta. Hän on julkaissut aiheesta lukuisia yleistajuisia teoksia ja on kysytty puhuja eri alojen tilaisuuksissa. 

 

Professori, filosofi Juha T. Hakala  

Opetus- ja kasvatustyön ammattilaiset tekevät työtään kasvavien haasteiden keskellä. Arjen haasteet vaativat entistä enemmän, kiire lisääntyy, eivätkä tavoitteetkaan tunnu vähentyvän. Myös historiallisen poikkeukselliset työolot ovat verottanut voimavarojamme. 

Filosofi ja kasvatustieteilijä, professori Juha T. Hakala on käsitellyt monissa kirjoissaan kasvatuksen ja koulutuksen ajankohtaiskysymyksiä, mutta myös työelämän muutosta ja hyvinvointia. 

Viimeisessä kirjassaan ”Vähemmällä enemmän” (2020) hän peräänkuuluttaa arkijärkistä tolkkua. Jaksamisen kokemusasiantuntijana hän on päätynyt kysymään, voisiko rennommalla otteella päästä riittävän hyvään lopputulokseen. Voisi, uskoo hän. Niinpä hän ehdottaa: sen sijaan, että ähiset, puhiset ja pinnistelet, voisitko sinäkin heittäytyä oman loistavan persoonallisuutesi varaan ja uskoa, että sinusta on siihen ja tähän. Se kyllä onnistuu, sillä sinusta on vaikka mihin!