OPINNÄYTETYÖN OHJAAJAKOULUTUS (2 op)*

Oletko ehkä kaivannut lisää valmiuksia ohjaustyöhön? Oletko kenties kaivannut keskustelua erilaisista opinnäytetöistä, tai oletko kiinnostunut kuulemaan, millaisia ovat tyypillisimmät opinnäytetöiden karikkopaikat? Ehkä sinulla on tieto näistä, mutta oletko varma, kuinka taitava ohjaaja antaa palautetta opinnäytetyöstä, jonka lopen kyllästynyt opiskelija kantaa eteesi ilmoittaen sen olevan valmis, mutta jonka itse näet (jo nopealla vilkaisulla) olevan vasta ”hyvällä alulla”? Entä, kuinka opinnäytetöitä arvioidaan? Millainen työ on laadukas opinnäyte?

Aikataulu

Koulutus järjestetään kevään 2022 aikana neljänä kolmen tunnin webinaarina:

tiistai 15.2.2022 klo 12-15

tiistai 15.3.2022 klo 12-15

torstai 21.4.2022 klo 12-15

tiistai 24.5.2022 klo 12-15

Kenelle

Opinnäytetyön ohjaajakoulutus on suunnattu erityisesti ammattikorkeakoulujen henkilöstölle: yliopettajille, lehtoreille, koulutusalavastaaville, viestinnän opettajille ja kaikille muillekin, joita opinnäytetyöskentelyn sujuvoittaminen kiinnostaa.

Kouluttajat

Koulutuksen pedagoginen vastuuhenkilö on professori Juha T. Hakala.

Hän on kouluttanut satoja opinnäytetyön ohjaajia niin yliopistoissa kuin ammattikorkeakouluissakin. Juha vastasi kymmenen vuoden ajan viivästyneiden opinnäytetöiden ohjausklinikasta (Maisterihautomo), joten hän tietää, missä ovat tyypilliset opinnäytetyöskentelyn kompastuskohdat. Itse hän on ohjannut noin tuhat opinnäytetyötä aina ammattikorkeakoulun opinnäytetöistä yliopistojen väitöskirjoihin saakka.

Jokaisessa webinaarissa kuullaan kokeneita opinnäytetyöskentelyn ja/tai ohjaamisen asiantuntijoita.

*) Voit saada halutessasi koulutuksesta 2 opintopisteen suoritustodistuksen (koulutukseen liitetään tällöin kaksi tehtävää, joista toinen on ennakkotehtävä), mutta mikäli olet kiireinen, voit mainiosti osallistua pelkkiin webinaareihin ilman opintosuoritustavoitetta. Hinta on molemmissa tapauksissa sama.

Tutustu kouluttajiin tarkemmin TÄSTÄ

Koulutusesite

Tutustu koulutukseen tarkemmin TÄSTÄ

Tallenne

Huom! Jos olet estynyt osallistumaan johonkin webinaareista, saat tallenteen, josta pääset katsomaan webinaarin haluamanasi ajankohtana. Webinaarien tallenteet ovat katsottavissa 31.5.2022 saakka.

Koulutusmateriaalit

Koulutusmateriaalit tulevat tälle sivulle kunkin webinaarin jälkeen

Koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen

Hinta/osallistuja on 270 € alv 0 % (334,8 € sis.alv 24 %). Laskutuslisä 5 €/lasku lisätään laskulla maksaviin. Hinta sisältää koulutuksen sekä todistuksen.

Valitse ensin, maksatko osallistumisen laskulla (y-tunnus vaaditaan) vai heti verkkopankissa/maksukortilla:
Maksan laskulla (y-tynnus vaaditaan) >>
Maksan heti >>

Tiedustelut

Diane Galbraith, koulutuspäällikkö, Globex Oy puh. +358 (0)40 5584463