OPINNÄYTETYÖN OHJAAJAKOULUTUS (2 op)

Oletko ehkä kaivannut lisää valmiuksia ohjaustyöhön? Oletko kenties kaivannut keskustelua erilaisista opinnäytetöistä, tai oletko kiinnostunut kuulemaan, millaisia ovat tyypillisimmät opinnäytetöiden karikkopaikat? Ehkä sinulla on tieto näistä, mutta oletko varma, kuinka taitava ohjaaja antaa palautetta opinnäytetyöstä, jonka lopen kyllästynyt opiskelija kantaa eteesi ilmoittaen sen olevan valmis, mutta jonka itse näet (jo nopealla vilkaisulla) olevan vasta ”hyvällä alulla”? Entä, kuinka opinnäytetöitä arvioidaan? Millainen työ on laadukas opinnäyte?

Aikataulu

Koulutus järjestetään syksyllä 2021 aikana neljänä kolmen tunnin webinaarina:

maanantai 30.8.2021 klo 12-15

tiistai 28.9.2021 klo 12-15

torstai 28.10.2021 klo 12-15

torstai 25.11.2021 klo 12-15

Kenelle

Opinnäytetyön ohjaajakoulutus on suunnattu erityisesti gradujen ja väitöskirjojen ohjaajille, viestinnän opettajille, koulutusohjelma- ja opetussuunnitelmavastaaville sekä kaikille muillekin, joita opinnäytetyöskentelyn sujuvoittaminen kiinnostaa.

Kouluttajat

Koulutuksen pedagoginen vastuuhenkilö on professori Juha T Hakala

Hän on kouluttanut satoja opinnäytetyön ohjaajia niin yliopistoissa kuin ammattikorkeakouluissakin. Juha vastasi kymmenen vuoden ajan viivästyneiden opinnäytetöiden ohjausklinikasta (Maisterihautomo), joten hän tietää, missä ovat tyypilliset opinnäytetyöskentelyn kompastuskohdat. Itse hän on ohjannut noin tuhat opinnäytetyötä aina ammattikorkeakoulun opinnäytetöistä yliopistojen väitöskirjoihin saakka.

Jokaisessa webinaarissa kuullaan kokeneita opinnäytetyöskentelyn ja/tai ohjaamisen asiantuntijoita.

Voit saada halutessasi koulutuksesta 2 opintopisteen suoritustodistuksen (koulutukseen liitetään tällöin kaksi tehtävää, joista toinen on ennakkotehtävä), mutta mikäli olet kiireinen, voit mainiosti osallistua pelkkiin webinaareihin. Hinta on molemmissa tapauksissa sama.

Tutustu kouluttajiin tarkemmin TÄSTÄ

Koulutusesite

Tutustu koulutukseen tarkemmin TÄSTÄ

Koulutuksen hinta

270 € + alv. / osallistuja (334,80 € sis.alv.24 %). Hinta sisältää koulutuksen sekä todistuksen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ >>
Koulutukseen on tarjolla rajallinen määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi siis pian!
HUOM! Jos olet estynyt osallistumaan johonkin webinaareista, saat tallenteen, josta pääset katsomaan webinaarin halumanasi ajankohtana.

Tiedustelut

Diane Galbraith, koulutuspäällikkö, Globex Oy, puh. +358 (0)40 5584463

KOULUTUKSESTA SANOTTUA

“Erittäin mielenkiintoiset ja asiantuntevat kouluttajat. On tärkeää, että esittäjät tuovat ns. faktatiedon lisäksi myös kokemuksellista tietoa esille. Edelleen olen sitä mieltä, että koulutuksen pitäisi olla kaikille opinnäytetyön ohjaajille ´pakollinen`. Antoi hyvin paljon ajattelemisen aihetta. Olen aktiivisesti vienyt oppimiani tietoja eteenpäin työyhteisössäni. KIITOS!
– Tuulia Litmanen, XAMK –

“Loistavia asiantuntijoita, joita oli ilo kuunnella. Webinaari loppui aina liian pian!”
– Anne Litmanen, Lapin AMK –

“Tämä oli varmaan yksi parhaista, ellei paras, pedagogiikkaan liittyvä koulutus, jossa olen ollut.:)”

“Sain todella paljon uusia ideoita ja uutta näkökulmaa ohjaukseen. Mielestäni tämän koulutuskokonaisuuden pitäisi olla pakollinen kaikille opinnäytetöitä ohjaaville!”

“Järjestelyt toimivat. Esiintyjät ovat asiantuntevia ja osaavia!”

“Kiitos mukavasta palauteanalyysistäsi – rohkaisevaan muotoon puetusta sellaisesta. Voimaannuttavasti kannustat pitämään katseen valossa hyödyntämällä opiskelijan tekstistä poimimiasi positiivisia ajatuksia: niihinhän on luontevinta sitoutua, kun olen ne itse kirjoittanut – pitkän harkinnan jälkeen :-)”