Palautelomakkeelle >>

Haptiikka ja tietoiset kosketusviestit vuorovaikutuksen tukena hoivatyössä 

AJANKOHTA

ke 24.3.2021 klo 13-14 

KOHDERYHMÄ

Webinaari on suunnattu niille, jotka vanhus- ja vammaistyön ja terveydenhuollon alalla kohtaavat erilaisia ja eri ikäisiä asiakkaita ja käyttävät kosketusta osana työtään. Lähihoitajat, sairaanhoitajat, kodinhoitajat, avustajat ja muut henkilökohtaista apua antavat henkilöt. 

TAVOITE JA SISÄLTÖ

Webinaarin aikana opit käytännöllisiä perushaptiiseja eli kosketusviestejä.

Hoito- ja avustustilanteissa sovitut kosketusviestit auttavat hahmottamaan tulevaa toimintaa, siirtymisiä ja toimenpiteitä hoitotilanteissa. Suuntaviestit kosketuksella auttavat mm. muistisairaita hahmottamaan tilanteita paremmin. Kosketusviesteistä hyötyvät muistisairaiden lisäksi monet muut eri asiakasryhmät, kuten kuulo- ja näkövammaiset, kehitysvammaiset sekä henkilöt, joilla on oppimisen haasteita ja kielen ymmärtämisen vaikeuksia.  

KOULUTTAJA

Riitta Lahtinen, KT, sh, liikkumistaidon ja näönkäytön ohjaaja ja kuvailutulkki. Riitta on kehittänyt ja tutkinut kosketusviestien käyttöä hoitotilanteissa ja erilaisissa toimintaympäristöissäHän väitteli kosketusviesteistä 2008. Riitalla on 30 vuoden kokemus niiden toimivuudesta niin kotona kuin hoito- ja sairaalatilanteissa. 

HINTA

Webinaarin hinta osallistujalle on 35 euroa sis. alv 24% (28,22e alv 0%) 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu webinaariin 23.3.2021 mennessä.

Voit maksaa osallistumisen verkkopankissa pankkitunnuksilla tai luottokortilla tai myös laskulla, mikäli käytössäsi on y-tunnus. Laskulla maksettaessa hintaan lisätään  5 € (sis.alv 24 %) laskutuslisä/lasku.

Valitse ensin maksatko osallistumisen verkkopankissa/luottokortilla vai laskulla:

Maksan osallistumisen:

HETI VERKKOPANKKITUNNUKSILLA/LUOTTOKORTILLA >>

LASKULLA (Y-TUNNUS VAADITAAN) >> (päättynyt)

Huom! Jos olet estynyt osallistumaan webinaariin, saat tallenteen, josta pääset katsomaan sen haluamanasi ajankohtana. Myös Riitan esitysmateriaalit jaamme osallistujille webinaarin jälkeen. 

Tiedustelut: diane(at)globex.fi tai 040-558 4463