fbpx

Osallistujainfo

KEHITTYVÄ VANHUSTYÖ SATAKUNTA 2024
TIISTAI 12.11.2024

PAIKKA
Teknologiakeskus Pripoli sijaitsee osoitteessa Tiedepuisto 4, 28600 Pori. Ovet aukeavat klo 8.00.

PYSÄKÖINTI
Pysäköinti tapahtumapaikan ympäristössä on mahdollista veloituksetta merkityillä paikoilla.

ILMOITTAUTUMINEN
Osanottajille on varattu henkilökohtaiset nimikortit, jotka noudetaan aulan tapahtumainfosta tapahtumaan saavuttaessa. Ne löytyvät sukunimen mukaan aakkostettuina. Nimikortti on pääsylippusi tapahtumaan.

RUOKAILUT
HUOM! Aamukahvit ja lounasliput on varattava etukäteen 29.10. mennessä TÄLLÄ LOMAKKEELLA >

Klo 8.00 lähtien on mahdollisuus aamukahviin omakustanteisesti, kahvi/tee ja FresCon täytetty kinkkujuustovoileipä 7,00/hlö.

Omakustanteinen lounas Ravintola Pripolissa buffetista hintaan 12,90/hlö klo 11.10-12.20.

Etukäteen tilatut liput on lunastettava klo 7.30-10.00 Ravintola Pripolista. Maksuvälineinä käyvät epassi, lounassetelit sekä mahdolliset muissa ravintoloissamme tehdyt sopimukset. Isompien ryhmien laskutus mahdollinen.

Aamulla Ravintola Pripolissa on myynnissä klo 7.30-10.00 rajallisesti lounaslipukkeita, jonka voi maksaa edellä mainituilla tavoilla.

Lounasmenu 12.11.2024:

Runsas salaattipöytä
FresCon leipäpöytä (myös gluteeniton)
Kanapaella (M, G)
Smetanahärkä & keitetty peruna (L, G)
Kvinoa-kasvispapupaistos (M, G, vege)
Kahvi

Iltapäiväkahvi klo 14.15-15.00 sisältyy koulutuspäivän hintaan ja tarjoillaan tapahtumapaikalla.

Ruuhkien välttämiseksi toivomme porrastusta ruokailussa ja näyttelyosastoihin tutustumisessa!

OHJELMA
Tapahtumassa ei ilmoittauduta erikseen millekään luennolle. Luennot kulkevat osin kahdessa linjassa ohjelman mukaisesti.  Auditorion luennoille mahtuvat kaikki osallistujat, Ajatus-saliin rajallinen määrä osallistujia. Otathan tämän huomioon valintoja tehdessäsi ja aikataulua suunnitellessasi.

LUENTOMATERIAALIT
Luentomateriaalit löytyvät 13.11. lähtien tapahtuman kotisivuilla osoitteessa  http://www.globex.fi

NÄYTTELY
Tapahtumassa on näytteilleasettajia, joiden tuotteisiin ja palveluihin osallistujien on mahdollista tutustua ja tehdä hankintoja.

PALAUTELOMAKE
Muistathan antaa tapahtumasta palautetta, jotta tapahtumamme olisivat jatkossa entistäkin parempia. Palautekysely aukeaa heti tapahtuman päätyttyä tapahtuman kotisivuilla.

LASKUTUS JA PERUUTUSEHDOT
Laskut lähetetään laskutusosoitteen mukaisesti. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, ”kunhan peruutus on tapahtunut viimeistään 12.10.2024”. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.

MUUTA
Huomioithan hajusteyliherkkyydestä kärsivät osallistujamme ja vältät hajusteiden käyttöä tapahtumapäivänä, kiitos!
Tapahtumassa tullaan mahdollisesti kuvaamaan lähinnä yleisluontoisia tunnelmakuvia tapahtumasta. Jos ehdottomasti et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä erikseen tapahtumainfossa, kun noudat nimikorttisi.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram