fbpx

Kehittyvä Vanhustyö
POHJOIS-SUOMI
2025

OULUN TEATTERI
ti 11.3.2025
klo 8-16

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >

OHJELMA >

Ikäihmisten palveluiden ammattilainen

Tervetuloa yksin tai työyhteisösi kanssa päivittämään ammattitaitoasi, tapaamaan tuttuja ja viihtymään perinteiseen Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumaan Oulun teatterille!

Luvassa ajankohtaista ja monipuolista ohjelmaa, loistavia esityksiä, ideoita ja työkaluja päivittäiseen työhön ja tekemiseen. Mukana on tuttuun tapaan myös monipuolinen vanhustyöalan näyttely.

Katso hinnat ja ilmoittaudu >

Edelliskerran (2024) kävijäpalautteita:

  • “Esiintyjät esittävät tärkeitä asioita, mielenkiintoisella ja asiantuntevalla tavalla. Kaikki puheenvuorot liittyivät työhöni ja sain hyviä oivalluksia. Paikka on erittäin hyvä isolle väkijoukolle. Laadukas tapahtuma kaikin puolin. Kiitos!"
  • “Luentojen sisällöt olivat mielenkiintoisa ja luennoitsijat loistavia! Heitä olisi jaksanut kuunnella pidempäänkin. Sain paljon eväitä työhöni vietäväksi"
  • "Tapahtumassa on positiivinen tunnelma ja mukava verkostoitua kollegojen kanssa."
  • "Ihana työpäivä!! Sai kuunnella ja katsella semmoisia asioita mitkä töiden takia kiinnostaa todella paljon. Rento tapahtuma ja mahtavia luentoja ja tuote-esittelyjä."

Mielenkiintoiset ja ajankohtaiset teemat ja huippuesiintyjät

Monet mielenkiintoiset esitykset ja puheenvuorot tähdittävät tapahtumaa. Päivän esiintyjinä ja teemoina mm.:

  • Liisa Puskala herättelee pohtimaan modernia työhyvinvointia ja työyhteisön monimuotoisuutta useammasta eri näkökulmasta
  • Taina Semin käytännönläheisessä osuudessaan tarkastellaan palveluasumista muistisairaan ihmisen näkökulmasta - miten tunnistaa ja ehkäistä stressin laukaisijat
  • Marjo Rantasen valloittavassa esityksessä kuulet, mitkä ovat tunnelman supervoimat - niin asiakkaille kuin itselle

Katso koko ohjelma >

Vanhustyöalan näyttely

Tapahtumassa voit tutustua vanhustyöalan näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin ja tehdä hankintoja työpaikalle ja kotiin.

Haluatko näytteilleasettajaksi? Kysy lisää: pekka.kokko(at)globex.fi

Laadukasta ja edullista koulutusta

Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun ilmoittaudut ajoissa  ennen tapahtumaa, saat tapahtuman edullisempaan Early bird -hintaan!

Edullinen hinta sisältää koulutukset, sähköiset materiaalit, näyttelyn ja iltapäiväkahvin.

Katso hinnat ja ilmoittaudu >

Järjestäjä

Globex Oy yhdessä Pohden ja Laphan kanssa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 11.2.2025. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen tai vaihtaa osallistujaa, ota yhteyttä sähköpostitse: diane(at)globex.fi.

Katso tarkemmat ehdot >

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram